Sobre Hypewear

– Que és Streetwear? 

La roba streetwear està present per tot arreu, especialment a la gran ciutat. Però, saps exactament en què consisteix? En aquest post t’expliquem què és i t’ho expliquem amb exemples concrets, trets com no del nostre catàleg online. Pren nota i suma’t a una de les grans tendències entre els més joves!

El terme significa, literalment, «roba de carrer», s’empra més comunament a Llatinoamèrica i fa referència a les peces més desenfadades i informals que es poden vestir actualment per la ciutat. S’engloben en el que anomenem moda swag, la més transgressora i atrevida entre els joves d’avui dia.

Cultura surf i skate, amb punts en comú amb la roba hip hop i la moda urbana japonesa. Per això, hi ha algunes peces que reflecteixen millor que altres aquest tipus de roba. Parlem, per exemple, de la dessuadores, especialment si són oversize i té caputxa. També les samarretes de print, tant en homes com en dones. I pel que fa a calçat, les sabatilles esportives altes solen ser les que millor reflecteixen aquest estil.